See ya

Då var det dags att packa väskan och lämna stället. Inatt går flyget från Sydney. Känns så sjukt att jag inte kände en käft när jag kom för 6 månader sen, och nu behöver säga hejdå till så många sköna människor som jag lärt känna. Var verkligen att kliva ur min comfort zone när jag flög ner i Oktober, och fy fasen vad värt det varit. Verkligen en upplevelse att minnas resten av livet. Kan verkligen rekommendera alla att göra en sån här resa.

Scholarshipet jag fick har varit toppen. Lagom med jobb, bra betalt och en massa tid att träna och göra annat. Bott med sköna familjer som inte har velat ha betalt för mat eller annat. Detta kommer gå att söka för vem som helst kommande år också så ta en titt på
http://scholar.orienteering.asn.au/
om du är intresserad av en i princip gratis semester under svenska vintern.

Sista veckan har det varit fullt liv med grillkvällar, bad och avskedsfest. Hängt mycket med Matt och Henry som troligen kommer till Europa i sommar för JVM i Schweiz. Bra avslutning på min tid här.

image

Igår tog jag mig i kragen och sålde min kära Ragnar. Det tog hårt. Att man kunde bli så kär i en biljäfvel.
image

image

Bowling med fakesyster Ella

 

Flyget går dock inte hem riktigt än, utan imorn bär det av till Bali, där jag möter upp Arvid, Anton och 4 tjejer från Eksjö som vi hyr ett hus med i två veckor. Lär bli FETT.

Ciao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s