Bra jäfla semester

Sista veckan i Nya Zeeland har vi tävlat åtta gånger på sju dagar men även gjort en massa annat emellan. De första två medeldistanserna sprang jag med pigga och hyfsat utvilade ben och gjorde två riktigt bra lopp. Med Nya Zeeländska eliten samlad lyckades jag slå till med en 2:a plats och en seger innan det började gå utför tävlingsmässigt. Kroppen började sakta men säkert få slut på energi efter tre veckor sovandes i tält, med tonfisk och jordnötssmör som enda föda. Sprang rätt bra på sprintarna i mitten av veckan, men på den avslutande lång- och medeldistansen var det soppatorsk och väggning.

Tävlingarna var dock var bara något vi snubblade över och inget vi satsade på. Emellan loppen hängde vi rätt mycket med det Nya Zeeländska juniorgänget som jag lärde känna i somras på JVM. Tim Robertson var tillbaka löpandes igen efter en axeloperation och slaktade oss i sprintarna. Som plåster på såren bjöd hans familj in oss att bo i deras stuga sista natten och spela öl-kubb (sveriges nationalsport enligt dem). Vi segrade.

Sista dagarna innan hemfärd blev det en toppbestigning och lite frisbeegolf. En grymt kul resa, kan verkligen rekommendera NZ. Nu tillbaka till Australien igen och träna ordentligt i ett par månader så jag blir fit igen till 10mila i Maj.

Hörs!

NZ 360
NZ 426

NZ 518NZ 545

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s