X-mas 5 days och Sydney

Efter jul åkte jag och Theo upp till Armidale för att tävla i X-mas 5days. Var lite orolig över om kroppen skulle hålla då jag precis börjat löpa igen, men det rullade på fint utan smärta även om löpningen kändes väldigt ringrostig. Det var fem väldigt roliga tävlingar med svåra och tuffa banor. Gjorde två dåliga etapper med mycket misstag, men lyckades ändå stå som segrare efter sista dagen. Härligt med min första seniorseger!

NZ 181.JPG  12659692_10205514377563672_1936054246_n

Direkt efter tävlingen drog jag söderut mot Sydney för att uppleva stans berömda nattliv och fyrverkerier över nyår. Blev inte besviken, kan verkligen rekommendera att spendera årsskiftet i Sydney. Så sköna människor och härlig stämning. Stannade i stan ett par dagar boendes hos Andrew Barnett som pluggar här. Chillade runt i staden, såg Bondi beach o drog ett långt löppass runt Sydney Harbour. Hängde även en del med Olivia Stålebrink som också har lämnat hålan Eksjö för lite äventyr. Kul att få snacka lite svenska igen.

NZ 221

Hann också med en tripp till Blue Mountains utanför Sydney. Drog ett fyratimmarspass på stigarna i bergen och njöt ordentligt trots att det regnade brutalt mycket. Mitt under passet råkade jag slinka in på en turistlinbana full med asiater. När vagnen började röra på sig fylldes linbanan av japansk upphetsning; ”oooooooh” lät det. Blev lite skraj och hoppade av vid första stopp.

NZ 254   NZ 259
NZ 255

Nu tillbaka i Sydney igen i ett par dagar i väntan på Anton Nilsson o Arvid Henriksson som landar den 6:e. Då blir det nya äventyr på Nya Zeeland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s