Betongmark vs Emil 1-0

När solen strålar och motivationen är hög är det inga problem att löpa mycket. Första veckorna sprang jag mer än jag någonsin gjort under samma tid i Sverige, både på väg, stig och i skog. Dock så är allt här vad man i Sverige skulle kalla hårt underlag, marken är som betong var man än springer.

Detta gjorde att jag för ett par veckor sen började känna av en konstig smärta nedanför vänster knä. Gick till sjukgymnast, som tyckte jag skulle göra en magnetröntgen. Tog sitt lilla tag men fick det gjort, och resultatet kom en vecka senare.

Ingen stressfraktur, men två andra udda saker.
Jag har tydligen en ”bone cyst” i vadbenet. Alltså är det ett hålrum fylld med vätska (det vita på bilden), och bara en millimetertunn skelettvägg kvar av benet. Läkaren sa att om jag fick en smäll där skulle det knäckas lätt, men det var bara att köra på tills det hände…

12380186_10205261906172045_1333244935_n

Men det som troligen gav mig smärta var att jag också hade en skada i muskelfästet på den inre vadmuskeln, och det kunde ta 4-6 veckor att läka. Så nu har jag gått och blivit mountainbiker istället vilket är helgrymt.

Kommer mer om det snart!

Bilder från gårdagens kvällsutflykt med grabbarna.

australia december 073

australia december 092

Canberra by night

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s