Australien

Hösten har kommit och folk har hoppat på utbildningar eller jobb till höger och vänster. Själv är jag rätt trött på skolan efter att ha varit bänkad i 14 år. Hade inte direkt några planer på vad jag skulle göra i höst förutom att träna men så trillade det in ett fint erbjudande i början av Augusti. Fick tips om att söka ett Scholarship i Australien som innebar att lära ut orientering till ungdomar i Canberra. Lät ju som en riktigt bra chans att få se något nytt i världen och samtidigt få betalt, så jag skickade in en liten charmig ansökan och fick tjänsten.

JWOC australien
JVM gick i Australien 2007. Nice.

Den 27 Oktober åker jag ner till den Australiensiska försommaren och stannar ett halvår. Har ju egentligen ingen erfarenhet av att coacha, men kan ju orientera lite grann så får väl lära barnen hur jag brukar göra. Kommer jobba tillsammans med en fransk orienterare som också åker ner nu så det kommer nog rulla på fint.

Är ledig från jobbet December-Januari när barnen har sommarlov, så då tänkte jag resa runt och hänga med andra svenskar som kommer ner. Kanske åka över ett par veckor till Nya Zeeland. Kommer hem igen lagom till 10mila.

Ska försöka få bra kontinuitet i löpningen kommande halvår, speciellt på hårt underlag. Eftersom jag slipper snö och slask är det perfekta förutsättningar att löpa mycket. Får bara se upp för giftiga ormar så ska det gå bra.

Mer info: http://act.orienteering.asn.au/CoachingTipsIndex/CoachingACT/Scholarship/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s