USM-läger och Night Hawk

Inte många dagar som har spenderats hemma den här sommaren. Nya saker varje vecka och endast ett par nätters mellanlandning hemma i Nacka innan det är dags att dra iväg igen. Men jag älskar att vara iväg på saker och har njutit av varje resa. Tänker ibland att det vore skönt att komma hem och landa ordentligt, men efter bara ett par dagar hemma så blir jag uttråkad och vill åka någonstans.

Den här gången blev jag erbjuden att vara ledare på Stockholms USM-läger i Sundsvall bara dagen efter jag kom hem från Lappland. Tackade ja och blev inte besviken. Med Lat-Mats i spets var det mitt 95-gäng som var ledarstaben på lägret, och fick slita för att hålla koll på ungdomarna om nätterna men det var bara kul. Lättförtjänta pengar men lite mindre på sömnkontot efter fyra dagars läger. Väl hemma igen blev det bara att packa om och sedan nästa morgon åka till Norge igen för Night Hawk.

I stafetten är det tillåtet att springa både en natt- och en dagsträcka för samma lag, så jag fick äran att springa första- och sistasträckan för Ravinens lag. Kände mig otroligt pigg i kroppen på natten och njöt av att ligga lätt med i täten för att sedan springa stora delar av banan solo. I slutet kom jag ihop med klubbkompisen Ruslan och Anders Nordberg, och gjorde en del misstag. Både jag och Ruslan lyckades ändå vinna våra sträckor, och totalt Ledde vi med över 6 minuter inför dagsträckorna!
279

På dagen gjorde vi delvis sämre prestationer och efter att jag fick spurtstryk av Albin Ridefelt så slutade vi 4:a. Helt ok ändå, men med Bergmanbröderna på dagsträckor hade vi absolut varit med och utmanat om segern. Nästa år kommer Ravinen bli att räkna med på de stora stafetterna!
311

Avslutade helgen med en grym bankett (Night Flash) på Thon hotell och ser redan fram emot nästa år. Vann förresten en pannlampa för sträcksegern under natten. image1270

Nu blir nästa mål SM på hemmaplan i Stockholm och därefter JEC i Tyskland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s