Padjelantaleden dag 3

Ännu en lång dag på Padjelantaledens stigar. Många kilometer har avverkats och man känner att kroppen börjar bli trött. Vänster knä smärtade en del imorse, men det släppte under dagen. Gav framsida lår en ordentlig massage vid lunch som kan ha mjukat upp muskeln som fäster vid knät lite.
IMAG0517IMAG0528

Totalt har vi nu lagt 12,5 mil bakom oss sen Kvikkjokk inklusive några kortare båtresor. Vi räknar med tre eller fyra dagar till för att nå ända upp till Abisko, och hoppas att inga skador ska ställa till det för oss. Det är tufft för kroppen med 5-6 timmars fjällöpning om dagen men så länge inget händer så siktar vi på att klara hela vägen! Om inte annat når vi imorgon Ritsem och har då klarar av hela Padjelantaleden på fyra dagar.
IMAG0522

Dags att sova nu. Längtar redan till frukost med ännu en konservburk fylld med nån mustig köttgegga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s